Barion Pixel

Cleavit – Babaváró vitamin érte, értetek

Általános kérdések

Megrendelésed a Profilodon belül, a Korábbi rendelések menüpontban követheted nyomon. Bízunk benne, hogy erre kevésbé lesz szükséged, hiszen elkötelezettek vagyunk a szállítás gyorsasága mellett. Célunk, vitaminod a lehető leggyorsabban, a megrendelés napjától számított legkésőbb 2 munkanap alatt eljusson hozzád.

Igen, a rendelés leadásának első lépésekor csupán add meg az e-mail címed, majd lépj tovább a folyamatban.

Első sorban a Kapcsolat menüpont alatt, vagy, ha rendeléseddel rendkívüli probléma, módosítás lép fel, kérjük az alábbi címen keress minket: info@cleavit.com

A futárnak átadott kartonokat dézsmazáras ragasztóval látjuk el, a tégelyekben további dézsmazáras zárókorong biztosítja az érintetlenséget.

Kérjük rögtön írj nekünk, a lehető legrövidebb időn belül orvosoljuk a problémát.

Rendelési azonosítód mindenképp tüntesd fel a szövegezésben, törekedj rá, hogy a problémát és a korrekciót részletesen ismertesd.

Igen, erre van lehetőséged. Ebben az esetben a megrendelés leadásakor a megjegyzés rovatban tüntesd fel igényed. Kérünk, hogy 2-3 napos intervallumot tűzz ki, hogy biztosan át tudd venni a vitaminod.

Ne aggódj, amint észlelted a problémát, az adatok pontos megadásával együtt írj nekünk. A megrendelés leadásától számítva 1 óra áll rendelkezésedre bármilyen módosításra. Arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb át tudd venni a terméked.

A vitaminokat munkanapokon kora délután adjuk át a futárszolgálatnak. Kis szerencsével még el tudjuk végezni a javításokat. Minden esetben vedd fel velünk a kapcsolatot.

Sajnos egyelőre nem. Dolgozunk rajta, hamarosan bővítjük a lehetőségeket. Mindaddig, kérjük magyar lakcímre rended meg vitaminod.

 

Prenatal Vitamin

Minden normál, vagy speciális étrendet követő kismama számára, tizennyolc éves kortól. A fogantatás előtti-, és a várandósság alatti időszakhoz egyaránt.
Természetesen igen. Nem kizárólag a vegánok és allergiával élők számára alkottuk meg.
Vitaminunk 11 kulcsfontosságú összetevőt tartalmaz, melyek hozzájárulhatnak az anyai szervezeted és babád igényeihez. Az összeállítás során célunk az volt, hogy magas minőséget hozzunk létre, mely tiszta és egyedülálló alapanyagokat tartalmaz. Az általunk használt kapszulák nem zselatinból készülnek, minden egyéb alkotóelem vegán és allergénmentes (pl Ecoflax Omega 3).

Nem, más vitamin komplexet ne fogyassz. Kiegészítő vitaminokkal kapcsolatban keresd fel szakorvosod, vagy írj nekünk. Szakértőnk szívesen válaszol.

 

A kevesebb néha több, így számodra ez felesleges. A gondolat jó, azonban más vitamint válassz.

 

Írd meg véleményed