Barion Pixel

Cleavit – Babaváró vitamin érte, értetek

Lőrincz Ivanovicz Flóra
& Cleavit Magyarország

Amikor férjemmel családalapításba kezdtünk, sok időt töltöttem a számomra legalkalmasabb babaváró vitamin felkutatásával. Szerettem volna az elérhető legkiválóbb multivitamint választani, amely képes felkészíteni szervezetem és támogatni pocaklakóm egészségét a várandósság előtti és alatti időszakra.

Halallergiásként, olyan étrend-kiegészítőt kerestem, amely növényi formában tartalmazza a kisbabám fejlődéséhez elengedhetetlen Omega-3 zsírsavakat. A lehetőségek hiánya miatt, egyre inkább érett bennem a gondolat, hogy megalkossak egy olyan új várandós vitamint, amely a sajátomhoz hasonló, specifikus igényű kismama társaim szükségleteit is képes kielégíteni.

Tiszta vitamin
fenntartható jövő

Kartondobozaink 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készülnek.

Műanyag tégelyeink összetétel lehetővé teszi, hogy anyaguk szerkezeti roncsolás nélkül legyenek korlátlan számban újrafelhasználhatóak.

Az Omega-3 halolajat helyettesítő Omega-3 Ecoflax felhasználásával redukáljuk a nagyipari túlhalászás jelentett környezeti károkat.

Átláthatóság &
naprakész indormációk

Az őszinte kommunikációban és a teljes átláthatóságban hiszünk. Emiatt is olvasható számtalan kutatás a Cleavit Prenatal-hoz felhasznált minden egyes alkotóelemről.

Rendszeresen kérjük ki nógyőgyászok, dietetikusok, gyógyszerészek és más szakemberek tanácsát, annak érdekében, hogy minden termékünk folytonos fejlődésben maradhasson és az információs hátterünket naprakészen tartsuk.

Magyar technológia,
nem csak magyar nőknek

Egészség-technológiai start up-ként, célunk, hogy olyan multivitamin készítményeket hozhassunk létre, melyek a prémium minőség mellett valóban hatékonyak lehetnek minden nő számára.

Elengedhetetlen szempont a kezdetektől, hogy a “Cleavit” összes készítménye beilleszthető legyen bármely, speciális étrendet követő nő és kismama életében. Emiatt, minden Cleavit termék: 100% vegán,-jód,allergén, glutén, illetve génmódosítás mentes.

Írd meg véleményed